"Ця Олімпіада була наповнена заголовками про геноцид і рабство, політику та пропаганду, ізолятори та драконівські протоколи. Тож буде не дивно, якщо виявиться, що Росія накачала юну спортсменку якимось препаратом і, попри це їй дозволять змагатись в майбутньому, адже вона надто молода та наївна, щоб розуміти, що її накачали.

МОК офіційно заборонив Росії виступати на ОІ-2022 через державний допінговий режим, який обдурив десятки спортсменів на Олімпіаді та Паралімпіаді в Сочі-2014.

Однак МОК перетворив це відсторонення на глузування, дозволивши російським спортсменам виступати під прапором ОКР. Це ті ж люди, ті ж кольори та, можливо, той самий настрій перемогти за всяку ціну. Навіть якщо цю 15-річну дівчинку Валієву дискваліфікують, як хтось зможе вийти на один лід з її партнерами без тонни підозр?", – цитує Дена Ветзеля Yahoo Sports.

Нагадаємо, раніше росіяни здобули золоту медаль у командному турнірі з фігурного катання на Олімпійських іграх у Пекіні, однак організатори форуму відклали церемонію нагородження через позитивний допінг-тест одного зі спортсменів. ЗМІ повідомляють, що заборонену речовину триметазидин знайшли у пробі 15-річної Каміли Валієвої.