Напередодні Ноттінгем зустрівся у поєдинку з Шеффілд Стілерз. Під час гри Джонсон зіткнувся зі своїм суперником і той вдарив ковзаном у шию форварда. Через сильний поріз хокеїст знепритомнів прямо на льодовому майданчику. Після цього всі 8000 уболівальників залишили стадіон, а матч припинили.

Згодом стало відомо, що лікарям не вдалося врятувати життя Адама. Мати екс-гравця НХЛ Піттсбург Пінгвінс підтвердила звістку про трагічну смерть сина. "Сьогодні я втратила половину свого серця. Люблю тебе завжди", – цитує повідомлення у Facebook Daily Star.

Клуб відреагував на жахливу новину у своєму Twitter: "Пантери хотіли б подякувати всім, хто поспішив підтримати Адама в найскладніших обставинах. Адам, наш 47-й номер, був не тільки видатним хокеїстом, але й чудовим товаришем по команді та неймовірною людиною, у якої все життя було попереду. Клуб буде дуже сумувати за ним і ніколи його не забуде.

Ми просимо поважати приватне життя сім'ї та друзів Адама, а також всіх членів клубу в цей важкий час, коли ми всі намагаємося змиритися з нашим горем. Спочивай з миром, Адаме".