Минулого тижня Кременчук та Сокіл зіграли матч пам'яті у стилізованих хокейних джерсі з позивними військовими, які загинули під час російсько-української війни. Яке відлуння у цього матчу вийшло?

– Отримав дуже багато запитів на придбання майки! Люди цікавляться, де купити, як взяти участь в аукціоні благодійного фонду "Горобчик"? До процесу залучені вболівальники, друзі, побратими загиблих воїнів, їхні сім'ї, тож зацікавленість велика. Гадаю, у березні буде проведено аукціон, а зараз фонд працює над тим, як правильніше і краще провести його на 48 ексклюзивних джерсі Сокола та Кременчука. Це не так просто…

Нещодавно ти ініціював збирання грошей на дрон для військових у Бахмуті. Швидко зібрали потрібні 90 000 грн?

– За півтора дня. Дрон DJI Mavic 3 був переданий нашим воїнам, але його вже немає в живих – його розстріляли. Така життєва ситуація. Величезний розхідник на сьогодні – це дрони та автомобілі. Наш апарат попрацював тиждень, виконав серію функцій та завдань, щоб допомогти нашій армії! Хлопці надсилали відео, як відпрацьовував безпілотник, тож усім дякую, хто брав участь у придбанні цього "розвідкорабля".

Які нові побажання у воїнів?

– Незабаром відкриємо новий збір коштів на черговий дрон DJI Mavic 3. Цей практичний і доступний безпілотник – топ за популярністю! Він добре справляється з розвідувальними функціями і може нести із собою на великій висоті міни для скидання. Думаю, нам не важко буде зібрати гроші ще на один дрон і купити його, – розповів Лялька в інтерв'ю Sport.ua.