Нагадаємо, ось уже майже 11 років публіка не бачила Шумахера після того, як він отримав жахливу травму під час катання на лижах. Легенда Формули-1 отримав травму черепа і перебуває на тривалій реабілітації. З того часу доступ до Міхаеля мають лише кілька найближчих родичів.

За інформацією Mirror, днями Шумахер таки показався більшому колу людей. Це трапилося 28 вересня на весіллі його доньки Джини на острові Мальорка. Святкова подія відбувалася у секретній атмосфері: гостей попросили здати мобільні телефони, щоб фото з "Червоним бароном" не потрапило у мережу. Тож подробиці стану легенди автоспорту не відомі.

"Але присутність Міхаеля на весіллі його доньки може сигналізувати про зміну ставлення сім'ї. Хоча раніше його вже доставляли з сімейного дому на віллу на Мальорці, цього разу все було по-іншому, оскільки він з’явився перед усіма іншими запрошеними на весіллі", – йдеться у матеріалі.

Син Шумахера – Мік – нещодавно натякнув, що також невдовзі може зіграти весілля. Тож культового автогонщика, ймовірно, знову побачать на публіці.