Бінотто отримав посаду головного операційного та технічного директора Sauber Motorsport AG. Він приступить до виконання своїх обов'язків вже 1 серпня. Про це йдеться на офіційному сайті Формули-1. Натомість проект залишать виконавчий директор Sauber Motorsport AG Андреас Зайдль і керуючий директор Audi Sport Олівер Хоффманн залишають проєкт.

"Я радий, що вдалося залучити Маттіа Бінотто для участі в нашому амбітному проєкті у Формулі 1. Завдяки великому більш ніж 25-річному досвіду роботи у Формулі 1, він, безсумнівно, зробить вирішальний внесок у розвиток Audi.

Наша мета полягає в тому, щоб довести проєкт до швидкостей Формули 1 за допомогою чітких управлінських структур, розподілу обов'язків, скорочення проміжних ланок і ефективних процесів ухвалення рішень. Для цього команда повинна вміти діяти самостійно і швидко.

Я дякую Оліверу та Андреасу за їхню важливу роботу із забезпечення нашого дебюту у Формулі 1 і за їхню прихильність у його підготовці", – прокоментував Гернот Дьольнер, виконавчий директор Audi AG.