Популярні тік-токери Арчі та Майлз Шеферд, брати-близнюки, були запрошені на трасу в Мельбурні. Цим вони вирішили скористатися, щоб похайпувати і збільшити кількість підписників у соцмережах.

Блогерам вдалося підловити, як Рассел зайшов у туалет. Вони проникли за пілотом команди Мерседес і зняли, як він справляє нужду. Після цього виклали відео в інтернет. "POV: Коли ви зустрічаєте Джорджа Рассела біля пісуарів", – підписали брати цей ролик.

Однак після цього Арчі та Майлз нарвалися на шквал критики від аудиторії в соцмережах. Підписники масово засудили крінжовий вчинок тік-токерів, які неприпустимо перетнули межу особистого життя спортсмена. Хайпожерам довелося публічно просити вибачення. Австралійський медійник Шейн Макіннес заявив, що скандальних тік-токерів більше ніколи не мають допускати до "королівських перегонів".

Додамо, що на Гран-прі Австралії Расселу й без цього було несолодко. Британець втратив контроль над своїм Мерседесом, переслідуючи Фернандо Алонсо, і потрапив у аварію – його машина перевернулася на бік посеред траси.