Напередодні героїнею реаліті-шоу "Ich Bin Ein Star" на німецькому телебаченні стала колишня дружина Ральфа Шумахера – брата легендарного "Червоного барона". Та вже за кілька днів фільмування дівчину викинули з проекту, повідомляє Bild.

За інформацією джерела, причиною такого рішення стала надмірна балакучість 47-річної Кори Шумахер. Телевізійники були стурбовані тим, що зірка могла розсекретити стан здоров'я Міхаеля Шумахера у прямому ефірі. Це порушило б "джентльменську угоду" між телеканалом RTL та сім'єю Шумахерів не втручатися в особисте життя легенди Формули-1.

Кора, начебто, була близька з Міхаелем і його дружиною Корінною протягом усього 15-річного шлюбу з Ральфом. Жінки й донині мають шанобливі, але неблизькі стосунки. Цікаво, що за офіційною версією, Кора покинула шоу через хворобу.

Нагадаємо, 29-го грудня 2013 року Міхаель Шумахер зазнав важкої травми, катаючись на лижах у французькому Марібелі. Майже 10 років по тому "Червоний барон" проходить реабілітацію вдома, стан його здоров'я не розкривається, його свіжі фотографії чи відео сім'я не оприлюднює.