Наприкінці року нідерландець прибув до Португалії, аби провести відпустку з друзями. Вони орендували 20 автомобілів у компанії Sixt на два дні й гоночну трасу. Втім у прокатній компанії чемпіону Формули-1 не дозволили взяти Mercedes-AMG GT через занадто юний вік.

За інформацією Marca, Sixt дійсно не могла дати Максу Ферстаппену в оренду спорткар через вікове обмеження, яке встановили страхові компанії. Якби пілот Формули-1 навіть не зі своєї вини потрапив у аварію на орендованому Mercedes-AMG GT, страховики не покрили б збитки. Своєю чергою, Sixt ризикувала б отримати судовий позов на мільйонну суму.

Sixt підкреслила, що не сумнівається у водійських навичках чинного чемпіона Ф-1: "Ви можете взяти у нас напрокат потрібний автомобіль у будь-який час. Звичайно, немає жодних сумнівів щодо ваших навичок водіння та вашого досвіду керування потужними автомобілями".

Прикметно, що Ферстаппен дебютував у Формулі-1 в сімнадцять років, а першу перемогу здобув у вісімнадцять. У минулій кампанії Макс виграв 19 етапів з 22 можливих.