"Спершу хочу привітати збірну Іспанії з перемогою. Це дійсно дуже сильна команда. Так, ми намагались протистояти їм, але клас Іспанії – є клас Іспанії. Тому мої вітання старому-новому чемпіону Європи.

Я не можу сказати, що був у грі один момент, який повернув все на користь Іспанії. Все ж таки в цих моментах ми не догравали, тому пропускали гол за голом. На жаль, з кожним пропущеним м‘ячем розуміли, що повернутись у гру буде все важче і важче.

Це наша маленька перемога. Ми очікуємо головної перемоги нашої країни над ворогом. І хотів подякувати нашим Збройним силам України за те, що дають нам шанс тут перебувати і займатися улюбленим ділом", – поділився Шаталов журналістам Суспільне Спорт.

Нагадаємо, напередодні українки поступились у вирішальному матчі Євро-2023 збірній Іспанії (1:5). Для підопічних Шайтанова цей фінал став першим в історії. Натомість іспанки втретє поспіль здобули титул чемпіонок Європи. Бронзова нагорода дісталася Португалії, яка у матчі за третє місце знищила Угорщину (12:0).