"Протягом 18 днів не було зв'язку, і я не знала, що відбувається з моєю родиною в Херсоні. Таке загалом часто трапляється – не можу зв'язатись із рідними. Зараз ситуація краща, іноді є Інтернет. Моя сім’я не може виїхати, і, звісно, я переймаюсь, але не лише за свою родину, а й за близьких, знайомих, які знаходяться в різних містах України.

Я знаходжусь далеко від бойових дій, але хочу повернутися додому, дуже сумую. Хочу приїхати в Україну та спробувати вивезти свою сім’ю з окупованої Херсонської області в безпечне місце.

Руйнують наші міста, руйнують спортивні комплекси – це не проходить повз нас. Це залишає осад у душі кожного, бо це наша рідна земля, наша країна, кольори якої ми маємо честь захищати на Євро.

В Іспанії люди вже менше говорять про війну та менше допомагають. Ми своїми виступами на змаганнях маємо нагадувати, що в країні йде війна, що ми хочемо повернутися до наших міст і обійняти рідних, щоб усі були живі, і все було добре", – розповіла Кислова у коментарі "Суспільне Спорт".

Додамо, що жіноча збірна України зіграє у матчі за третє місце на Євро-2022 з футзалу. Команда зійдеться з Угорщиною 3 липня о 16:30 за Києвом.