Юнацька Ліга чемпіонів, 3-й тур

Арсенал U-19 – Шахтар U-19 – 0:1

Гол: Галонський, 14

Вилучення: Бундаш, 90+8

"Гірники" у попередніх турах ЛЧ впоралися дещо краще, ніж їх старші одноклубники: українці здолали Болонью (4:3), втім, потім зазнали поразки від Аталанти (0:3). Арсенал на старті турніру теж поступився Аталанті (1:4), а потім обіграв ПСЖ (1:0).

Долю поєдинку донеччанам вдалося вирішити ще на старті першого тайму. Хоч "каноніри" і помітно переважали у володінні м'ячем, наші земляки за тайм створили все ж більше спроб забити. Вже на 14-й хвилині одну з них вдалося реалізувати: захисник "помаранчево-чорних" відреагував на простріл з правого флангу від Дрозда й у дотик перевів м'яч у ворота.

У другому таймі юніорам Шахтаря вдалося втримати перевагу, хоч і мінімальну. Відразу ж по перерві Дудзяк спробував подвоїти, але Баглай перевів на кутовий. В останні хвилини компенсованого часу Бундаш покинув поле, отримавши дві жовтих. Здолавши юнацьку команду лондонського гранда, "гірники" опинилися у зоні плей-офф Ліги чемпіонів.

Додамо, що дорослі команди Арсенала та Шахтаря зіграють вже сьогодні, 22-го жовтня. Стартовий свисток на стадіоні Емірейтс у Лондоні пролунає о 22:00 за київським часом.