Минуло понад два роки відтоді, як Жерар Піке і Шакіра заявили про свій розрив після десяти років спільного життя і двох дітей. Відтоді колумбійська співачка може пригадати стосунки з екс-футболістом у своїх піснях, тоді як він рідко висловлюється з цього приводу. Жерар порушив своє мовчання в інтерв'ю CNN en Español.

"Я завжди залишався дуже спокійним. Я маю на увазі, що знаю світ, в якому ми живемо. ЗМІ у підсумку контролюють повідомлення, і, як правило, всі говорять те, що хочуть продати, але не завжди розповідають, як було насправді.

Це те, що я не можу контролювати. Я завжди вважав, що найкраще бути в оточенні моїх близьких – моєї сім'ї, друзів, тих, хто по-справжньому знає мене і розуміє. Це приносить мені спокій. Свобода вираження поглядів дозволяє кожному мати свою думку.

Я дуже щасливий. Я відчуваю себе привілейованим. Думаю, що життя, яке я прожив, маючи можливість грати за клуб мого життя, яким є Барса, понад 20 років, маючи двох чудових дітей, дивовижну сім'ю та друзів зі школи, змушує мене прокидатися щоранку з відчуттям неймовірної привілейованості", – заявив Піке.