"Я скажу, що конфлікту з Мілевським жодного не було. Те, що там у медіа – теж не красить нас нічим. Я дивлюся, що... Напевно, щось ми зробили для українського футболу, які всі навколо переживають і хочуть, щоб ми помирилися.

Можливо, і цей матч зробили для того, щоб справді ми помирилися. Ми – дорослі люди, ми самі все вирішимо, що, як. Принципу у мене ніякого проти нього немає. Ми грали дуже довго і в збірній, і в Динамо на футбольному полі – який у нас має бути принцип?

Нам нема кому щось доводити. Що треба, ми доводили тоді, коли були професійними футболістами. Вийде на футбольне поле – ну, якийсь буде... Грали на тренуваннях один проти одного – звичайно, потравити потім можемо, зараз це медіа-ліга.

Дай Боже, найголовніше, щоб ніхто не отримав травми. Я хочу одне сказати – щоб прийшло побільше людей, прийшли подивилися. Звичайно, цей матч буде для допомоги пацанам із ЗСУ, щоб дуже багато донатили, щоб дуже багато дивилися.

Наскільки я чув, цей матч транслюватимуть. Дай Боже, щоб і на стадіоні було багато людей, і по телевізору дивилося. Найголовніше одне: щоб цей матч не завадив – ви самі знаєте, з ким у нас йде війна. Щоб не було жодних тривог, нічого, щоб від А до Я завершився і пройшов добре", – сказав Алієв на прес-конференції.

Нагадаємо, Мілевський мав проблеми з алкогольною залежністю і був змушений пройти курс лікування, під час якого Алієв публічно розповідав про його стан. Це неабияк розлютило Артема і він розкритикував товариша за те, що виніс на люди його проблеми, назвавши такий вчинок "дурним". Олександр у відповідь заявив, що викреслив колишнього "кента" зі свого життя.

Зазначимо, легендарні екс-футболісти Динамо незабаром зійдуться на полі. Артем Мілевський захищатиме кольори Ігніса, а Алієв виступить за PROFAN. Зустріч відбудеться 23 жовтня, на стадіоні імені Баннікова. Початок о 12:15