"Очевидно, що я дуже співчуваю ситуації, в якій опинився Шахтар. Я не можу уявити, навіть коли розмовляю із Зінченком, як це впливає на вас, на всю країну, на ваші родини та навколишнє середовище.

Те неймовірне ставлення до цієї ситуації, і те, що вони роблять, щоб продовжувати грати у футбол на такому рівні та конкурувати – це чудово. Завтра ми зустрінемо їх тут найкращим чином.

Однозначно – футбол не найважливіша справа у нашому світі, особливо якщо порівнювати із ситуацією, в якій перебуває Шахтар. Але вони вирішили використати футбол із його багатьма позитивними речами, які проявляються у справді потужному житті.

Я вважаю, що це чудово – те, як вони керували й керують ситуацією, як об'єдналася країна. Ми повинні усвідомлювати, що спорт також приносить радість у життя людей", – цитує Артету офіційний сайт "канонірів".

Нагадаємо, Шахтар зіграє з Арсеналом у вівторок, 22 жовтня. Стартовий свисток на Емірейтс пролунає о 22:00 за київським часом. Після двох турів ЛЧ підопічні Маріно Пушіча мають в активі лише одне очко, команда Мікеля Артети володіє 4 пунктами.