"Давайте спочатку, що стосується Ротань-стайлу. Я хочу, щоб зрозуміли одне: не може якогось там Ротань-стайлу бути. Є футбол і він диктує свої умови. Футбол не може бути одним. Зараз ця програма "ТаТоТаке" любить мене критикувати.

Вони трошки, знаєте, застигли, залізли в смолу, і одне й те саме: "Ротань-стайл, Ротань-стайл". Їм же треба чимось обісрати. Якщо в них є щось – вони виливають, якщо є щось хороше… Тільки я від них не чув жодного разу похвали. Нехай критикують, я буду ставати сильнішим від цього. Але все-таки повернуся до запитання, що таке Ротань-стайл.

Ми всі дивимося на світовий футбол, як він розвивається, і хочемо бути в ньому в тренді. Тому коли це було 7 років тому, де дивилися на контроль м'яча і все таке, то вони трошки застигли в тому. Вони думають, що в мене отакий стиль і він завжди буде.

Але завтра буде новий тренд, і нам потрібно дивитися туди, тому що ми хочемо тягнутися до європейських клубів і ми будемо також змінюватися. Тому Ротань-стайл буде таким, яким хоче бути футбол, не залишатися там, де вони залишилися", – розповів Ротань в інтерв'ю The Sport Dnipro Ukraine.