Поєдинок відбудеться у вівторок, 21 жовтня. Стартовий свисток на стадіоні Емірейтс у Лондоні пролунає о 22:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з французом Бенуа Бастьєном. Стежити за подіями на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності підписок "Спорт" або "Максимальна".

FAVBET вважає очевидним фаворитом цього матчу Арсенал. Коефіцієнт на перемогу "канонірів" становить лише 1,12 бала. На сенсаційний успіх Шахтаря – 21,00. Ціна нічиєї – 10,0.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,32 бала. На аналогічний тотал менше дають 3,40. Втім існує ймовірність, що "гірники" не зможуть розпечатати ворота суперника – на гол Шахтаря дають 2,19 бала.

Найбільше шансів відзначитися у поєдинку мають нападники Арсенала Габріель Жезус та Кай Хаверц. Коефіцієнт на їх гол складає 1,85. У складі українського колективу найімовірнішим автором гола вважають Георгія Судакова – 5,50.

До слова, Арсенал підходить до матчу з Шахтарем у ненайкращому настрої. У останньому матчі АПЛ лондонці сенсаційно поступились Борнмуту (0:2). Натомість Шахтар в УПЛ мінімально обіграв Колос (1:0).

Цікаво, що наразі в особистих зустрічах команд існує паритет – по дві перемоги. Востаннє вони зустрічалися у 2010 році – тоді Шахтар виграв з рахунком 2:1.