Ла Ліга. 10-й тур

Барселона – Севілья – 5:1

Голи: Лєвандовскі, 24 (п), 39, Педрі, 28, Торре, 82, 88 – Ідумбо, 87

Каталонці вийшли вперед в середині першого тайму. Пеке зніс у карному майданчику Рафінью – арбітр Бенгоечеа вказав на 11-метрову позначку.

Пенальті холоднокровно реалізував Лєвандовскі.

За лічені хвилини підопічні Хансі Фліка наростили перевагу. Ямаль у межах штрафного прострелив на Педрі і той з близької відстані переправив м'яч у сітку.

Наприкінці тайму Барселона довела рахунок до розгромного. Після навісу з кутового Ньюланд вибив снаряд, але в ноги Рафіньї – бразилець пробив низом, а Лєвандовскі трохи підправив траєкторію та записав у свій актив дубль – 3:0. Це вже 12-й гол польського нападника у поточному сезоні Прімери. Роберт впевнено очолює бомбардирські перегони.

На старті другого тайму Рафінья міг зробити відрив "блаугранас" ще більшим, але заліз в офсайд. На 72-й хвилині відквитати один гол за Севілью мав нагоду Лукебакіо, однак і цей м'яч не зарахували через положення поза грою.

Невдовзі Пабло Торре довів до катастрофічного – 4:0. Проте на останніх хвилинах нервіонці спромоглися на гол престижу – відзначився Ідумбо. Але на цьому гольова перестрілка не завершилася – Торре оформив дубль і поставив переконливу крапку – 5:1.

Після цієї ефектної перемоги Барселона має в активі 27 очок та одноосібно очолює Прімеру. Натомість Севілья йде 13-ю (12 пунктів).