МЛС, 34-й тур

Інтер Маямі – Нью-Інгленд Революшн – 6:2

Голи: Суарес, 40,43, Кремаскі, 58, Мессі, 78, 81, 89 – Лангоні, 2, Борреро, 34

Нью-Йорк Ред Буллс – Коламбус Крю – 2:3

Голи: Форсберг, 78, 87 (п.) – Джексон, 2, Чеберко, 14, Мейнехе, 90+7

Остін – Колорадо Репідс – 3:2

Голи: Дріуссі, 8 (п.), Фінлей, 90+1, Хайнс-Айк, 90+3 – Наварро, 42, Фернандес, 75 (п.)

Філадельфія Юніон – Цинциннаті – 1:2

Голи: Салліван, 2 – Асад, 45+4, Глеснес, 46 (аг.)

Інтер Маямі вдома влаштував погром Нью-Інгленд Революшн. Зіркові лідери команди, Ліонель Мессі та Луїс Суарес, влаштували справжнє гольове шоу для вболівальників. Зокрема, аргентинець відзначився хет-триком, а от Суарес оформив дубль голів та асистів. Український захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов провів весь матч на лаві запасних. Клуб завершив МЛС лідером турнірної таблиці Східної конференції – відрив від найближчого переслідувача складає 8 очок.

Коламбус Крю на виїзді здолав Нью-Йорк Ред Буллс. До перемоги доклався і український захисник гостей Євген Чеберко. Наш земляк вийшов у старті та відзначився дебютним голом в МЛС на 14-й хвилині зустрічі. Увірвавшись у воротарський, українець отримав передачу на хід і переграв голкіпера. У підсумку Коламбус Крю здобув перемогу з рахунком 3:2 та фінішував на другій сходинці з 66-ма очками.

Остін разом з Олександром Сватком здобули вольову перемогу над Колорадо Репідс – 3:2, хоч і втратив шанси на плей-офф ще за декілька турів до цього. Українець вийшов у старті та провів на полі увесь матч, не відзначившись результативними діями.

Цинциннаті на виїзді оформив камбек з Філадельфією Юніон. Форвард Шахтаря Кевін Келсі провів весь поєдинок на лаві запасних. Цинциннаті завершив регулярну першість третім.