АПЛ, 8-й тур

Іпсвіч – Евертон – 0:2

Голи: Ндіає, 18, Кін, 74

Манчестер Юнайтед – Брентфорд – 2:1

Голи: Гарначо, 47, Хойлунд, 62 – Піннок, 45+5

Фулхем – Астон Вілла – 1:3

Голи: Хіменес, 5 – Роджерс, 9, Воткінс, 59, Діоп (аг.), 69

Вилучення: Андерсен, 64 (Фулхем) – Філоджен-Бідас, 90+3 (Астон Вілла)

Ньюкасл – Брайтон – 0:1

Голи: Велбек, 35

Саутгемптон – Лестер – 2:3

Голи: Арчер, 8, Арібо, 28 – Буонанотте, 65, Варді, 74 (пен.), Айю, 90+8

Вилучення: Фрейзер, 73 (Саутгемптон)

Віталій Миколенко повернувся після травми й допоміг Евертону продовжити успішну серію без поразок, яка налічує вже чотири матчі без невдач (2 нічиї та 2 перемоги). "Іриски" без проблем розібралися з новачком АПЛ Іпсвічем – обидва голи були забиті у першому таймі. Спочатку відзначився Ндіає, а подвоїв перевагу Кін.

Миколенко провів на полі усі 90 хвилин й отримав 7,6 бала від Sofascore. Наразі клуб українця посідає 15 сходинку турнірної таблиці.

Манчестер Юнайтед вкотре полоскотав нерви вболівальникам, здобувши вольову перемогу над Брентфордом, за який виступає український півзахисник Єгор Ярмолюк. "Червоні дияволи" пропустили за лічені хвилини до перерви, але зуміли відігратися завдяки голам Гарначо та Хойлунда. Українець з'явився на полі з лави запасних на 75 хвилині, але результативними діями не відзначився. Наразі підопічні Тен Хага йдуть на 10 позиції.

У паралельних матчах Астон Вілла оформила камбек проти Фулхема, Ньюкасл мінімально поступився Брайтону, а Лестер з голом Варді на останніх секундах вирвав мінімальну перемогу над Саутгемптоном.