"Я не побачив у матчі крайніх захисників, у нас їх немає! Це пов'язано з тим, що ми притискалися, так звана компактна оборона. Я, чесно кажучи, прозрів! Чехи дуже багато передач робили, що справа, що зліва. Слава богу, що передачі не доходили, тому що в штрафному було багато наших гравців.

Був би Срна, він би когось знайшов. У Шахтарі він навіть Факунд різних (Факундо Ферейру, екс-форварда Шахтаря – прим.), яких і нападниками важко назвати, передачами знаходив.

Конопля і Матвієнко не вразили? Так вони ніколи не вражають! Людина з татуюванням на нозі, Конопля, іноді може забити й сміливо підключається до атак, а в обороні він як був слабким, так і залишився. Що говорити, якщо він гольову передачу чехам віддав. Людина з татуюванням елементарних правил не знає, що не можна вибивати м'яч на лінію штрафного! Та вибий ти в бік ауту або на кутовий! Мені здається, ми намагалися грати компактно, тому що навіть коли відбулися заміни, то нічого не змінилося.

Лобановський казав, що в команді має бути рудий гравець на удачу? Це не тільки Лобановський говорив, ця тема часто гуляє в тренерських колах. Олексій Михайличенко теж не брюнет. Але я не забобонний. Те, як ми граємо – нам і руді не допоможуть. Спортивні канали можуть закриватися, тому що розбирати нічого – моментів практично немає", – розповів Леоненко в інтерв'ю Zbirna.com.

Нагадаємо, "синьо-жовті" розписали з Чехією бойову нічию – 1:1. Наразі підопічні Сергія Реброва посідають останнє місце у своїй групі. У листопаді наша команда зіграє з Грузією (16-го) та Албанією (19-го).