Видання Le Parisien опублікувало нові деталі перебування француза у Швеції. Мбаппе орендував нічний клуб V, де проходила вечірка, на якій перебувало близько 20-30 людей, переважно то були молоді шведки.

За інформацією джерела, відвідувачів попросили залишити мобільні телефони біля входу, задля збереження конфіденційності заходу.

Наступного дня, близько півночі, Кіліана сфотографували, коли він виходив із французького ресторану і трохи пізніше повернувся до клубу "V". Після відпочинку в клубі зірці Реала довелося пройти близько кілометра, щоб дістатися готелю Bank Hotel, де він зупинився у своїх близьких.

У п'ятницю або суботу ймовірна потерпіла вирушила до лікарні в Стокгольмі, куди пізніше викликали поліцію. Уже на допиті в поліції вона нібито впізнала у зірковому футболісті свого кривдника та вказала свій номер у готелі як місце подій. У ході розслідування поліція вилучила у дівчини чорні штани, топ і білизну.

Нагадаємо, Мбаппе підозрюється у можливому зґвалтуванні жінки в одному з готелів шведського Стокгольма, де він відпочивав декілька днів під час міжнародної паузи. Напередодні Мбаппе публічно відкинув усі звинувачення. Футболіст пов'язує цю справу з майбутніми судовими засіданнями з ПСЖ стосовно 55 мільйонів євро заборгованих зарплати і бонусів. Наразі Кіліан продовжує тренуватися з Реалом.