"Чи буде нам не вистачати Андрія Ярмоленка та Олександра Зінченка? Це дуже важливі гравці для національної збірної. На жаль, вони зараз травмовані.

Якщо ви бачили гру проти Грузії, то ті гравці, які вийшли в основному складі й на заміну, показали український характер, що ми хочемо й можемо перемагати. У понеділок, на жаль, ми будемо без цих футболістів, але в нас є гравці, які можуть їх замінити.

Чи є зміни щодо мотивації на Лігу націй? Взагалі немає ніяких змін. Я ніколи не казав, що ми розглядаємо цей турнір як підготовку. Через цей турнір ми можемо потрапити на чемпіонат світу, тому кожна гра важлива, але ми повинні давати шанс молодим гравцям та гравцям, які показують себе в українському чемпіонаті та в європейських.

Зараз ми викликали достатньо гравців, які проявляють себе в національному чемпіонаті. Я не кажу, що будь-яка гра не важлива. Будь-яка гра збірної України – це свято і подія для всієї країни. Тому на понеділковий поєдинок ми налаштовуємось як на перемогу, і зробимо все задля перемоги", – цитує Реброва офіційний сайт УАФ.