"Минулого тижня і в останні дні я наголошував, що, попри чутки про можливий відхід Мудрика з Челсі в січні, у мене немає такої інформації. Михайло змінив агентів влітку, але це не свідчить про намір перейти в інший клуб. Він не працює над переходом з Челсі, і його агенти також не ведуть активних переговорів.

Ситуація навколо Мудрика абсолютно спокійна. Він старанно працює, прагнучи показати себе під керівництвом Енцо Марески. Повірте, Мудрик є одним з найкращих професіоналів у світі футболу. Він щодня докладає максимум зусиль, щоб стати кращою версією себе. Його мета полягає у досягнення успіху в Челсі та зробити все можливе для клубу. Челсі також готовий підтримувати його та довіряє Мудрику.

Наразі немає жодних ознак того, що клуб має намір продати Мудрика. Влітку Челсі отримував дві пропозиції: від італійського та німецького клубів. Однак лондонці навіть не захотіли розпочинати переговори, адже прагнуть, щоб Мудрик залишався частиною їхнього проєкту", – сказав Романо на своєму Youtube-каналі.