"Якби українці виступали в оптимальному складі, то саме їх можна було б назвати фаворитами. Утім, кадрові втрати в нашій команді відчутні. Так, є кваліфіковані дебютанти, проте їм потрібен час, щоб стати своїми в головній команді країни й претендувати на провідні ролі.

До того ж зі стратегічної точки зору в вигіднішому становищі знаходяться грузини, які лідирують, і їх сьогодні в Познані влаштує навіть нічия. Тому вони гратимуть у своїй улюбленій манері – від оборони, розраховуючи на швидкісні маневри своєї групи атаки. Це буде складний поєдинок для обох збірних із рівними шансами. Ось чому, на мою думку, все закінчиться підписанням мирної угоди – 1:1", – сказав Шелаєв у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок з грузинами відбудеться вже сьогодні, 11 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Перед жовтневими матчами збірна України зазнала чималих кадрових втрат. Через ушкодження в заявку не потрапили Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Руслан Маліновський та Андрій Лунін.