"Хочеться, щоб Україна виграла у цій зустрічі. Всі вболіватимуть за Україну. Просто зверніть увагу, скільки травмованих футболістів у "жовто-синіх". Але молоді хлопці, наприклад, той самий Назаренко, яких викликали, можуть проявити себе.

Чи для Назаренка, Калюжного та Криськіва це реальний шанс заявити про себе на міжнародному рівні? Сто відсотків. Будь-який виклик до збірної – це шанс для будь-якого гравця. Нехай у тебе буде навіть 5 або 10 хвилин, але ти маєш себе показати.

Чи нормально гравці підходять до поєдинків? Психологічно, вважаю, нормально підходять. А якщо говорити загалом, то треба розуміти, що це будуть матчі міжнародного рівня. І суперник України – це збірна Грузії, яка чехів порвала з рахунком 4:1. Грузини зараз із 6 балами в активі на першому місці в групі. І до цього поєдинку Грузія підходить у ролі лідера квартету, а Україна з нулем очок у ролі аутсайдера. Але нічого страшного", – сказав Нагорняк у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок з грузинами відбудеться вже сьогодні, 11 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Перед жовтневими матчами збірна України зазнала чималих кадрових втрат. Через ушкодження в заявку не потрапили Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Руслан Маліновський та Андрій Лунін.