"Результати у вересні були негативні, й критика була, і вона справедлива – є дві поразки. Завжди вболівальники дивляться на табло, і воно зараз не додає нам настрою. Тому я думаю, що висновки і футболісти, і тренерський штаб зроблять. Я думаю, що вони й хотіли перемогти, але багато чого не вдавалося.

Але я не можу сказати, що в нас були провальні ігри, і ми все провалили й поступалися супернику. Були хороші відрізки, і я думаю, що висновки зроблені, футболісти все прекрасно розуміють. Зараз ми читаємо їхні інтерв'ю багатьом інтернет-ресурсам, що ми зібралися, ми готуємося, ми хочемо перемагати, ми зможемо це зробити. Це радує, тому що ми бачимо бойовий настрій. Тепер найголовніше – довести це на футбольному полі.

Для мене зараз ця збірна Грузії – найсильніша за весь час. У них плеяда хороших футболістів. Було потрапляння на Євро, і зараз команда показує хорошу гру, підкріплену класним результатом. Дійсно, це зараз дуже цікавий та серйозний суперник. Надзвичайно важко буде проти нього діяти. Але при всій повазі до грузинів та до їхньої гри, Україна все-таки повинна дивитися на свою гру й продемонструвати свої найкращі риси. Футболісти мають показати свою найкращу гру.

Чи варто шукати нового тренера? У нас є президент УАФ, у нього є багато помічників, які знають більше, ніж усі ми разом узяті. На мою думку, в будь-якому разі Сергій Станіславович має допрацювати до кінця Ліги націй. Далі вже треба дивитися на результат, на гру і тоді приймати рішення. До Нового року взагалі не має стояти питання про звільнення чи відставку. Для мене розмови про можливе звільнення Реброва незрозумілі", – сказав Вірт у інтервʼю Sport News.

Нагадаємо, поєдинок з грузинами відбудеться вже сьогодні, 11 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.