"Синьо-жовті" після двох поразок поспіль на старті Ліги націй спробують реабілітуватися й вибороти перші очки. Поєдинок проти грузинів відбудеться у п'ятницю, 11 жовтня. Стартовий свисток на стадіоні ENEA Stadion у польському місті Познань пролунає о 21:45 за київським часом.

Матч розсудить австрійська бригада арбітрів. Головним суддею працюватиме 39-річний Юліан Вайнбергер. На лініях йому допомагатимуть Андреас Гайденрайх та Максіміліан Колбич. Обов'язки четвертого рефері виконуватиме Штефан Ебнер.

Футбольну зустріч транслюватиме медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник Ліги націй. Переглянути гру можна буде на каналі "MEGOGO Футбол Перший", у розділі "Спорт" та на спеціальному поп-ап каналі у розділі "Телебачення" у день події за підписками "Максимальна" та "Спорт". А також в ефірі Т2 на телеканалі "MEGOGO Спорт" та місцевих телеканалах "Супільного" у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV (крім ОТТ).

До слова, Україна програла два стартові матчі Ліги націй проти Албанії (1:2) та Чехії (2:3) й наразі посідає останню сходинку групи В1. Окрім гри з Грузією на "синьо-жовтих" у жовтні чекає ще одне протистояння – 14 жовтня у Вроцлаві вони спробують взяти реванш у чехів.