"Емоції від першого тренування позитивні. Зустрівся з хлопцями, яких давно не бачив. Поле гарне, погода також гарна. Все супер.

Чим відрізняється національна збірна України від молодіжних, юнацьких? Хлопці, які тут є, більш вікові. Але від тієї молодіжної збірної тут залишилось дуже багато хлопців, друзів.

Давно чекав цього виклику. Хотілося приїхати, показати те, що я можу і допомогти команді. Коли побачив своє ім'я у списку – дуже зрадів. Дружина, напевно, ще більше зраділа. Вона серед рідних дізналась першою, потім мама з батьком та сестрою.

Чого чекаю від себе на цьому зборі? Буду виходити на кожне тренування, кожну гру та викладатися на повну. Буду робити те, що від мене вимагає тренер. Намагатимусь якнайшвидше зрозуміти настанови. Якщо всі ми згуртуємось як команда і будемо робити те, що просить тренерський штаб, то все у нас буде добре, і буде позитивний результат.

Що можу сказати про Грузію та Чехію? Дивився минулу гру хлопців проти Чехії. У чехів бойова, атлетична команда. Було багато подач у штрафний, такий більше силовий футбол, агресивний. Грузинів ми ще не розбирали, але я дивився їх на минулому чемпіонаті Європи. Технічна команда, всі добре працюють з м'ячем. Думаю, у нас ще буде багато теорій, нам покажуть відео. Ми більш якісно та детально розберемо", – сказав Криськів у коментарі прес-службі УАФ.

Нагадаємо, що це дебютний виклик Криськіва у національну команду. Раніше він виступав за збірні U-17, U-19, U-21 та U-23, з якою виступив на Олімпіаді в Парижі.