Україна зіграє з Грузією в Познані вже 11-го жовтня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом. Гру розсудить австрійська бригада арбітрів на чолі з Юліаном Вайнбергером. Переглянути матч можна буде на місцевих телеканалах Суспільного, крім OTT-сервісів. Онлайн матч ексклюзивно транслюватиме медіасервіс MEGOGO.

FAVBET фаворитом протистояння вважає "синьо-жовтих". Коефіцієнт на перемогу збірної України – 2,19. На звитягу Грузії – 3,60. Ціна нічиєї – 3,40.

Фахівці очікують на не надто результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,17. На аналогічний тотал менше – 1,76.

Нагадаємо, збірна України жахливо стартувала у Лізі націй, програвши два стартові тури проти Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Через три дні після Грузії українці спробують взяти реванш проти чехів.

Додамо, що склад збірної України на майбутні матчі Ліги націй зазнав певних змін. Через травми не зможуть допомогти "синьо-жовтим" Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Андрій Лунін, Володимир Бражко та Олександр Піхальонок. Натомість виклик отримали Олександр Сваток, Віталій Буяльський, Іван Калюжний, Дмитро Різник та Олександр Назаренко.