"Без Степаненка та Бражка буде непросто. Але ми бачимо, що Олександрія зараз на ходу, дуже непогано виглядає в УПЛ. Калюжний там ключовий гравець, який зробив чималий внесок в успіхи команди.

Його виклик означає, що тренерський штаб слідкує за усіма гравцями, абикого викликати не будуть. Значить зараз, на думку Реброва, Калюжний найсильніший на своїй позиції після Степаненка та Бражка.

У будь-якому випадку ми будемо вболівати та підтримувати збірну. Очевидно буде важко, бо ми погано почали цей відбір, а прагнемо перемог. Грузини навпаки почали з двох перемог, вони впевнені в собі. На нас очікує дуже важкий матч. Думаю, що в команді буде діалог стосовно нещодавніх матчів, аналіз помилок. Можливо, завдяки великому бажанню нові гравці зможуть здобути позитивний результат.

Чи новачки завдяки бажанню зможуть посприяти здобуттю позитивного результату? Може бути по-різному. У будь-якому випадку ми будемо вболівати та підтримувати збірну. Очевидно, буде важко, бо ми погано почали цей відбір, а прагнемо перемог. Грузини, навпаки, почали з двох перемог, вони впевнені в собі", – сказав Кучер у інтервʼю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що в жовтні на збірну України чекає 2 поєдинки в рамках групового етапу дивізіону В Ліги націй: проти Грузії (11.10) та Чехії (14.10). У підопічних Реброва після 2 турів змагання 0 очок, "синьо-жовті" посідають останнє місце в групі.