Серія А. 7-й тур

Фіорентина – Мілан – 2:1

Голи: Адлі, 35, Гудмундссон, 73 – Пулішіч, 60

Мілан поки не вражає результатами під керівництвом Пауло Фонсеки. Матч проти Фіорентини не став виключенням. "Россонері" жахливо розпочали поєдинок й вже на 22 хвилині могли пропустити, але Мойзе Кін не зумів реалізувати пенальті.

Однак дуже швидко м'яч все ж потрапив у сітку воріт Меньяна. Гравець Мілана Ясін Адлі, який на правах оренди переїхав до Фіорентини, забив у ворота своєї команди, ефектно накрутивши опонентів на куті штрафного майданчика й поціливши точно в кут.

Згодом вболівальники стали свідками неймовірного перфомансу легендарного іспанського голкіпера Давіда де Хеа. Іспанський голкіпер потягнув два пенальті й не дозволив міланцям зрівняти рахунок. Втім підопічні Фонсеки таки розпечатали ворота досвідченого візаві – Пулішіч поцілив точно під стійку.

Мілан був близьким до камбеку, але несподівано пропустив другий м'яч. Екс-партнер Маліновського Альберт Гудмундссон виграв боротьбу в захисників гостей і потужним ударом прошив голкіпера.

У підсумку "россонері" вчетверте втратили очки в Серії А й наразі посідають шосту сходинку турнірної таблиці. Фіорентина йде 11-ю.