"Найстрашніше не результат, а те – що гри немає. Ми навіть забити не можемо! У нас не було жодного стовідсоткового моменту, і це лякає. На жаль, наші клуби сьогодні на дуже низькому рівні. Найкращі гравці роз'їхалися з нашого чемпіонату і рівень УПЛ котиться вниз. У футболістів Динамо і Шахтаря немає класу: не можуть обробити м'яч, постійно віддають передачі назад.

Контролюємо м'яч на своїй половині – це що таке? Кому нахрін потрібні ці передачі?! Цим беззубим контролем уже ніхто в Європі не користується, навіть Манчестер Сіті! Динамо і Шахтарю дають контролювати м'яч суперники, коли осмислено сідають назад, щоб грати на контратаках.

Поки що сьогоднішні Динамо і Шахтар виглядають, як найслабші у своїй історії. Я не пам'ятаю, щоб наші команди виступали в Європі так безнадійно. Це не критика, а біль мого серця і душі.

Наших футболістів уже й так перестали купувати. Он Челсі Мудрика купили й тепер самі не раді. Та й Довбик у Ромі не заграє, я впевнений. Читав якось, що Судакова мало не в Реал сватали. Ви що, божевільні?! У футболі зовсім не розумієтеся?! Ванат теж у Європу не поїде. Ну куди йому? Пацанятко ще. Та й не буде він рости. У нього немає того, що є в інших класних форвардів: руху і нахабства. Нападники високого рівня весь час атакують і захищаються, а Ванат тільки біля захисника рухається", – сказав Сабо у коментарі Sport-Express.