УПЛ. 9-й тур

Чорноморець – Оболонь – 1:0

Голи: Шевцов, 87

Обидві команди йдуть в нижній частині турнірної таблиці, тому на полі очікувалась рівна боротьба. У підсумку прогноз збувся – більшу частину поєдинку гравці провели у боротьбі, створивши мінімум небезпечних нагод.

У першому таймі Оболонь організувала ідеальну комбінацію, яку в один дотик завершував Ростислав Тарануха. Чорноморець врятувала стійка. "Моряки" гостро відповіли вже по перерві – Янаков потужно цілив під поперечку, але голкіпер киян неймовірним сейвом перевів на кутовий.

Все йшло до нудної нічиєї, поки до справи не взявся екс-нападник Шахтаря Ілля Шевцов. Він з'явився на полі наприкінці матчу й буквально за 2 хвилин замкнув простріл Хобленка, подарувавши своїй команді бажану перемогу. Цікаво, що останнім клубом гравця був американський Шарлотт.

У підсумку Чорноморець вже втретє у цьому сезоні вирвав очки на останніх хвилинах. Раніше аналогічний сценарій траплявся у матчах з Інгульцем (1:0) та ЛНЗ (1:1). Одеський колектив піднявся на 9 сходинку, Оболонь йде на передостанньому місці турнірної таблиці.