"Поразка Динамо від Хоффенгайма цілком заслужена, кияни не награли навіть на нічийний результат. Хоча німці не показали нічого надзвичайного, вони навіть, мені здається, не викладалися на 100%, показали клас та використали свої моменти.

Якби не спроба Бражка, то у Динамо б взагалі не було ударів в площину. Проблема в створенні моментів, у свіжості команди, в агресії, в бажанні створити цей момент. Дуже важко і невпевнено виглядало Динамо.

Перший гол почався ще з помилки лінії атаки, яка не встигла відійти назад, коли голкіпер німців обрізав їх передачею. Потім лівий захисник киян не заблокував простріл в штрафний майданчик, а Михавко дезорієнтувався, а Попов не встиг підстрахувати.

Другий гол Динамо пропустило через неагресивність в обороні та помилки в центральній зоні перед динамівським штрафним майданчиком. Опорник і два центральні захисники дозволили зіграти в стіночку, ніхто не зміг заблокувати удар. Це провал в центральній зоні оборони.

Думаю, що відсутність Ярмоленка далася взнаки, тому що в перші хвилини Динамо дуже нервувало, дуже багато браку було в передачах, не могли контролювати м’яч навіть на своїй частині поля. Досвід Андрія допоміг би Динамо заспокоїти команду, додати впевненості. Також невдало зіграв Шапаренко, як і всі футболісти Динамо, тому що не було агресії, жодної жовтої картки за цілу гру. Зовсім немає свіжості, команда не біжить, щось сталося. Миколі важко показувати той рівень, який ми бачили від нього раніше, але вся команда має поганий вигляд", – сказав Худоб'як для NV.