"Звичайно, хотілося б, щоб донеччани не програли. І все-таки є сподівання, що футболісти покажуть свої кращі якості та зможуть забити. Очікую побачити результативний футбол. Хотілося б, щоб була мінімум нічия. Спрогнозую 1:1.

Очікування можуть бути різні, але хотілося б все-таки більш агресивної гри, на хороших швидкостях, щоб команда намагалась грати. Однак поки я цього не бачу ні в чемпіонаті України, ні в єврокубках, хотілося б більше агресії і більше швидкості. Проти Аталанти хочеться побачити команду, яка б створила багато гольових моментів.

У Шахтаря є невтішні результати, але найголовніше, що сама гра не тішить вболівальників донецького клубу ні в чемпіонаті України, ні в Лізі чемпіонів. Хоча була нічия з Болоньєю 0:0, але ми побачили, що команда практично не створила жодного гольового моменту, лише мала шанс забити з пенальті. Атакувальні дії Шахтаря зараз дійсно погані, тому такі результати. Тому все-таки побоювання за результат у мене точно є.

Впевнений, що це буде інший Шахтар, не той, який був у чемпіонаті України. Тому гра буде важкою для обох команд, але все-таки моїм фаворитом у цьому матчі однозначно є Аталанта, хоч вони й грають на виїзді", – сказав Вірт у коментарі NV.

Зазначимо, "гірники" зіграють з італійським клубом 2 жовтня о 19:45.