"Не розумію, що у цьому списку робить Тимчик. Я його давно списав би. Він, здається, взагалі не розуміє, що таке діагональна страховка. Просто пригадайте, як він зіграв за Динамо проти Лаціо. Та це жах. І він отримав виклик у збірну. Та я б його нах*р посадив на лавку запасних. Надовго.

А так… Немає Зінченка, але це не велика втрата. От чому Олександр не грає в Арсеналі? Я так думаю, через те, що він слабкий у захисті, а саме у компоненті відбору м’яча. Добре, що відновився після травми Миколенко. От його було б замінити значно проблемніше.

Своїм вибором півзахисників Ребров не здивував. Є вільний художник Судаков, є Піхальонок, який зараз чудово грає в Динамо, має відмінну ліву ногу, класно бачить поле, але в обороні він – нуль.

А Мудрик у складі є лише тому, що кращих немає, а так, то він пропав. Викликають Михайла, бо він з Челсі. А які в нього є хороші ігрові якості, крім швидкості? Ніяких. Це в УПЛ він міг бігати, всіх накручувати, а в АПЛ – ні. От і його рівень. У збірної України немає хорошої середньої лінії і звідси всі проблеми. Я разів сто вже казав: покажіть мені вашу середню лінію, і я скажу, яка у вас команда.

Кого міг, того і викликав, але… от Ванат. Недалекий він. Не вміє він на швидкості діяти, увесь час чекає на м’яч. Ну от він зараз прикотиться, прилетить. Слабенький він форвард. Та, знаєте, назвати когось, що б от мені подобався зараз з нападників в УПЛ, то теж не можу нікого назвати. До того ж, Сікан травмувався в Лізі чемпіонів. От і отримує виклик Ванат до збірної. Щодо Довбика та Яремчука – вибір очевидний, бо їм на сьогодні альтернативи немає, – резюмував Сабо в коментарі Збірна.

Нагадаємо, що 11 жовтня "синьо-жовті" зіграють з Грузією, а через 3 дні поміряються силами з Чехією, якій програли у першому матчі Ліги націй.