"Дуже приємно, що в українського форварда є така статистика в Європі – гол у третьому матчі поспіль. Думаю, що причиною цього є те, що після приходу нового тренера змінилась атмосфера в клубі, що трішки допомогло Довбику. Так, він більше почав розуміти партнерів, партнери тепер розуміють його, пройшов час, вони зігралися.

У ворота Атлетіка Артем дуже круто забив після кросу лівого захисника. Думаю, що тренер задоволений його діями, а замінив його, бо дає шанс іншим форвардам проявити себе. Артем підходить Ромі. Я думаю, він би підійшов багатьом топ-клубам Європи, яким потрібен такий центрфорвард таранного типу. Довбик схожий трішки на Лукаку, може, менш габаритний, але щось схоже в них є.

Якщо буде забивати так, як в попередніх трьох іграх, то, напевно, заб'є близько 40 голів за сезон. Але насправді я думаю, що 20 голів мав би Довбик забити. Точніше, понад 20", – сказав Худоб'як у коментарі NV.

Нагадаємо, в активі українського нападника 6 матчів за Рому, в яких він встиг забити 3 голи. У неділю, 29 вересня, Артем зможе покращити свою статистику у матчі Серії А проти Венеції.