Ліга Європи, 1-й тур

Динамо – Лаціо – 0:3

Голи: Діа, 5, 35, Деле-Башіру, 34

Вилучення: Брагару, 72 (червона картка) – Нослін, 82 (червона картка)

Вже на 1-й хвилині Ванат намагався проскочити поміж двох захисників у штрафному суперника, але задалеко відпустив м'яч. А потім Динамо пропустило. Тимчик і Себальйос "наварили" поблизу власного штрафного, м'яч відскочив до Діа і той, зробивши декілька кроків вперед, пробив під дальню стійку. За мить бив Пеллегріні – в руки Бущану.

Ярмоленко двічі намагався прострілити з правого флангу, але безрезультатно: спочатку захисник вибив на кутовий, а потім м'яч так і не дійшов до Тимчика в центрі штрафного. На 18-й хвилині кияни зазнали першої втрати: Себальйос зазнав травми і замість нього вийшов Біловар.

В середині тайму Динамо отримало шанс зрівняти зі стандарту: Шапаренко з лівого флангу прострілив у воротарський і м'яч прилетів у руки Проведелю – Ванату не вистачило міліметрів, аби замкнути повз кіпера римлян. За трохи Бущан врятував "біло-синіх" від гола після потужного удару Чауни з лінії штрафного.

На 34-й хвилині Деле-Башіру отримав розрізну передачу поміж захисників, вийшов сам на сам і перекинув через Бущана. У наступній атаці римляни забили втретє – автор другого гола навісив з правого флангу і Діа головою оформив дубль.

Наприкінці тайму Проведель тричі врятував Лаціо від гола. Спочатку Бражко класно закручував зі штрафного – Проведель у стрибку потягнув з-під поперечини, згодом з розвороту низом бив Ванат – у руки голкіперу, а на завершення Ярмоленко стріляв під дальню стійку і знову Іван був на висоті.

По перерві Шапаренко прострілював у воротарський з лівого флангу – Проведель у стрибку перехопив. На 61-й хвилині Бражко втратив м'яч на половині поля суперника і римляни вивели Педро сам на сам. На щастя, Бущан встиг зачепити сферу і вона влучила у праву стійку. За мить вже захисник Динамо вибив м'яч з лінії воріт.

На екваторі другої сорокап'ятихвилинки кияни залишились у меншості – арбітр після перегляду VAR виписав червону картку Брагару, який шипами не спеціально наступив на ногу супернику. На 82-й хвилині арбітр зрівняв склади, вилучивши Носліна за відмашку. Наприкінці зустрічі був шанс на гол престижу в Андрієвського, але його постріл зі штрафного знову відбив Проведель. Як наслідок, прикра поразка Динамо.