25-го вересня київське Динамо розпочинає виступ в основному етапі Ліги Європи номінально домашнім матчем проти римського Лаціо. Гра на арені "Фолькспаркштадіон" у німецькому Гамбурзі розпочнеться о 22:00.

В Україні стежити за перебігом подій у прямому ефірі можна буде на медіасервісі MEGOGO за передплатами "Максимальна" та "Спорт". Трансляцію можна знайти в підрозділі "Футбол" у розділі "Спорт", а також на каналі "MEGOGO Футбол Перший".

Коментаторами матчу будуть Сергій Лук’яненко і Гліб Скрипченко. За годину до стартового свистка розпочнеться велика студія з ведучими Володимиром Кобельковим та Олександрою Кучеренко. Їхніми гостями стануть ексгравці збірної України Олександр Головко і Едуард Цихмейструк.

Нагадаємо, в оновленому форматі основного етапу Ліги Європи 36 команд змагатимуться в єдиній лізі, де зіграють по 8 матчів (4 вдома і 4 на виїзді) проти 8 різних суперників.

До слова, київське Динамо має цікавих суперників: італійські Лаціо та Рому, угорський Ференцварош, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію Пльзень, латвійський РФШ та німецький Гоффенхайм.