Чемпіонат Португалії. Шостий тур

Боавішта – Бенфіка – 0:3

Голи: Павлідіс, 11, Кокджу, 31, Кабрал, 90+1

Після приходу нового тренера – Бруну Лаже – Бенфіка здобула перемогу у двох поєдинках поспіль. Матч проти Боавішти не став виключенням. Український голкіпер "орлів" вийшов на зустріч зі старту.

Команда українця відкрила рахунок вже на 11-й хвилині – відзначився Павлідіс. Згодом перевагу подвоїв Кокджу, відправивши м'яч у ворота гарматним пострілом здалеку. Цікаво, що обом авторам голів асистував Артюкоглу. Трубін у першому таймі не мав багато роботи, та й загалом Бенфіка повністю контролювала ситуацію на полі.

Одразу ж по перерві гості створили ще декілька спроб забити. На екваторі другого тайму Артюкоглу після зіткнення довелося покинути поле. Виявилося, що форварду добряче влучили в око.

Після цього у карному майданчику в боротьбі із суперником впав Ді Марія, та рефері не став призначати пенальті. Єдиний серйозний момент господарів припав на останні хвилини основного часу – Дабо замикав удар з кутового, але головою пробив прямо у Трубіна. Наприкінці зустрічі Кабрал вгатив третій м'яч від Бенфіки у ворота Боавішти, відзначившись дебютним голом у сезоні.

Українець за свою гру отримав досить високу оцінку від статистичного порталу SofaScore – 7.2. Трубін зробив 3 сейви, відвівши 0,36 очікуваних голів, а також помилку, яка призвела до удару по його воротах. Кіпер віддав 26 із 28 точних пасів низом (93%). Крім цього, майже бездоганно виконував дальні передачі – 4 з 5 були успішними.

У підсумку клуб Трубіна піднявся на 3-тє місце турнірної таблиці, маючи у своєму активі 13 балів.