"Думаю, гра була цікавою для уболівальників, обидві команди створювали багато моментів. Потрібно віддати належне Руху, його футболістам. Звісно, якби ми використали свої моменти у першому таймі, у другому нам було б легше. Але це футбол: інколи забиваєш з нічого, а інколи не реалізовуєш стовідсоткові моменти. Чого не вистачило? Голів не вистачило.

Вважаю, боротьбу ми точно не програли, лише не використали свої моменти, особливо до перерви. А у другому таймі ми йшли уперед, відкривалися, тому й у Руха було дві чи три хороші нагоди.

Чи не діяв Рух занадто жорстко? На мою думку, усе було в межах норми. Мала місце чиста чоловіча боротьба, рефері давав грати в багатьох епізодах. Думаю, це краще, ніж коли лунає свисток при кожному падінні. Словом, нічого особливо грубого я не побачив. Так, нам не вдалося перемогти, так, ми втратили очки, але це все одно мало колись статися, бо важко пройти увесь сезон без втрат.

Чи була це репетиція перед матчем з Лаціо у Лізі Європи? Ні, жодної репетиції не було. До єврокубків будемо готуватися лише після гри з Рухом. Графік дуже насичений, немає такого, що ми вважаємо якусь гру важливішою за іншу, адже за кожну перемогу дають три очки. Тому потрібно кожного разу віддаватися повністю на полі та перемагати. На жаль, з Рухом нам не вдалося цього зробити", – цитує Ярмоленка офіційний сайт киян.