Поєдинок відбудеться у неділю, 22 вересня. Стартовий свисток пролунає о 18:30 за київським часом. Головним арбітром зустрічі стане Майкл Олівер.

Фаворитом поєдинку FAVBET вважає підопічних Хосепа Гвардіоли. Коефіцієнт на перемогу Ман Сіті – 1,88 бала. На успіх Арсенала – 4,90. Ціна нічиєї – 3,75.

Фахівці не очікують від команд гольової феєрії. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,15 бала. На аналогічний тотал менше – 1,86. Існують шанси, що забити зможе лише один колектив – така ймовірність оцінюється у 1,86 бала. Водночас на голи обох команд дають 1,95.

Нагадаємо, Манчестер Сіті поки впевнено очолює турнірну таблицю АПЛ, знищуючи всіх опонентів на своєму шляху та маючи в активі 4 поспіль перемоги. Головним ініціатором успіху є зірковий бомбардир Ерлінг Холанд, який у стартових чотирьох матчах чемпіонату забив 9 голів.

Натомість Арсенал непогано стартував, але здобути максимальний результат не вдалось. "Каноніри" оформили три перемоги, а один раз розписали нічию з Брайтоном. Шанси команди Артети применшує чимала кількість травмованих футболістів, серед яких українець Олександр Зінченко. Його участь у матчі під питанням. Також у лазареті один із лідерів Мартін Едегор, який зазнав пошкодження у матчі за збірну Норвегії.