"З приводу Лаціо. Звичайно, можна вважати, що це топ-клуб, бо вони з чемпіонату Італії вийшли у Лігу Європи. Там дуже сильний чемпіонат, багато гарних гравців грали, грають, і завжди будуть грати. Я думаю, що це з клуб з історією, буде дуже цікаво.

Насправді з великими клубами хочеться зіграти.Я хотів, щоб Манчестер Юнайтед нам попався, дуже хотілось би в Англії зіграти на Олд Траффорд, але є як є, це жеребкування. Дай Боже, щоб вийшли в плей-офф, і там вже буде звісно команда каток.

Коли я вперше почув про новий формат, я трішки був в шоці. Не розумів до самого жеребкування, як воно буде все проходити. Насправді буде більше цікавих матчів, які по-своєму будуть складними. Чотири – на виїзді, чотири – вдома, плюс – грати в січні. Це незвично для нас, ми завжди починаємо в лютому. Але я дуже задоволений.

Чим більше матчів – тим більше шансів проявити себе як команді, так і особисто гравцеві. У нас зараз дуже сильна команда, багато хлопців, які можуть замінити один одного, класна конкуренція. Дуже потужна ротація.", – цитує Бражка Tribuna.com.

Нагадаємо, Динамо у загальному етапі Ліги Європи зіграє проти Роми, Лаціо, Хоффенхайма, Ференцвароша, Галатасарая, Вікторіъ Пльзень, Реал Сосьєдада та РФШ. Перший матч кияни проведуть 25 вересня проти Лаціо.