Поєдинок відбудеться у середу, 18 вересня. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з норвежцем Рохітом Саггі. Для 32-річного судді це буде дебют в основному раунді найпрестижнішого єврокубка.

Шахтар та Болонья раніше ніколи не зустрічалися на футбольному полі. В Україні стежити за перебігом подій у прямому ефірі можна буде на медіасервісі MEGOGO за підпискою "Спорт" і "Максимальна".

Фаворитом поєдинку в Італії FAVBET вважає господарів поля. Коефіцієнт на перемогу Болоньї – 1,92 бала. На успіх Шахтаря – 4,40. Ціна нічиєї – 3,55.

Фахівці очікують не надто результативної гри. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,10 бала. На аналогічний тотал менше – 1,81.

Найімовірнішим автором голу FAVBET вважає форварда Болоньї Тейса Даллінгу (2,60). Також високо оцінюють шанси його одноклубників: Саньтьяго Кастро, Єнса Одгора і Джованні Фаббіана – їхні шанси на гол становлять 3,00 бала.

Нагадаємо, у чемпіонаті України Шахтар за 4 поєдинки набрав 9 балів і наразі йде сьомим. Однак у "гірників" є ще матч у запасі. Натомість Болонья на старті нового сезону в Серії А заробила лише 3 пункти в 4 іграх та перебуває аж на 17-й сходинці.

На загальному етапі Ліги чемпіонів підопічні Маріно Пушіча також зіграють з Баварією, Аталантою, Янг Бойз, Брестом, Борусією Дортмунд, Арсеналом і ПСВ.