"Уявіть собі, футболісти збірної України після провального поєдинку проти Албанії не могли поділити номер, під яким вони вийдуть на наступну гру. Це нормально? Це може таке статися? Як можна говорити, що ці футболісти повинні думати насамперед про те, у що вони повинні грати на футбольному полі.

Була яка ситуація. Свого часу Шапаренко травмувався і не мав можливості брати участь у кваліфікаційних матчах до Євро-2024, приїжджав Мудрик і йому дали 10-й номер, під яким до цього грав Шапаренко. Шапаренко відіграв під іншим номером навіть на Євро-2024, тому що він вважав, що це справедливо, що футболіст, який починав відбірковий етап, повинен відіграти під цим номером на чемпіонаті Європи.

Закінчився чемпіонат Європи, Шапаренко приїхав і повернув собі 10-й номер. Мудрик пропустив першу гру проти Албанії, і в перерві між двома поєдинками з оточення Мудрика почали надзвонювати в штаб збірної, щоб Мудрику повернули 10-й номер, інакше може бути не дуже добре, скажімо так. Сам Мудрик також наполягав, що йому було б краще грати під 10-м номером.

Добре, що справу взяв у свої руки Ярмоленко, який сказав, що 10-й номер буде в Шапаренка. Тому що Шапаренко до цього грав під 10-м номером, він забивав Франції під 10-м номером, він старший, він заслужив цей 10-й номер, і він грав у першому поєдинку під цим 10-м номером. Як наслідок, Мудрик вийшов під 20-м номером, але вже вийшов незадоволений.

Нічого б не було, якби насправді ця команда всіх виносила в одні ворота. Якби це було так, але воно не так. Мені дивно, що тут вся країна плаче після поразки від Албанії, а футболісти не можуть поділити і зрозуміти, про що вони думають взагалі. Про те, під яким номером виходити на поле? Це ж неправильно", – поділився Циганик у програмі Циганик Live.