"Загалом я задоволений тим, як команда провела матч. Але ми пропустили голи після заготовок суперника, і такого не повинно бути. Прекрасно зіграли в атаці, але в обороні потрібно покращувати свою гру. Тепер слід зробити правильні висновки, а далі у нас матч Ліги чемпіонів.

Радий за Бондаренка, за його голи, а також задоволений поверненням Марлона та Зубкова. Олександра ми не перевантажували, щоб він плавно повернувся до гри.

Четверта жовта картка Кевіна? Так, я йому вже сказав, що це надто багато на старті чемпіонату. Він не грубий гравець, просто такий стиль. Думаю, для нього ця дискваліфікація буде уроком, він зробить висновки. Звичайно, я трохи сердився на нього, тому що через це потрібно робити зміни.

Попереду у нас насичений календар – і Ліга чемпіонів, і УПЛ. Головне – гарне відновлення. Минулого року впоралися з таким графіком, і, гадаю, впораємося знову. Новий формат Ліги чемпіонів – це добре, але складно, оскільки стало більше матчів, більше поєдинків на чужих стадіонах. Тепер усі суперники різні, не буде можливості зіграти ще раз, потрібно до кожного супротивника шукати підходи, більше роботи", – сказав Пушіч у коментарі УПЛ ТБ.