Українська Прем'єр-ліга, 6-й тур

Чорноморець – Інгулець – 1:0

Гол: Пшеничнюк, 90+5

Вилучення: Мельничук, 90+3

Номінально господарем цієї гри мав би бути Інгулець, але через недопуск стадіону до поєдинків не зміг прийняти одеситів. Президент Інгульця Олександр Поворознюк навіть грозився зняти команду з чемпіонату України. Втім, згодом власник все ж змінив своє рішення.

Тож поєдинок приймав Чорноморець. Перший тайм виявився прісним. Єдиний момент створив Попов на 27-й хвилині: футболіст скористався помилкою суперників і спробував перекинути Паламарчука, втім, кіпер впорався.

По перерві небезпеки стало дещо більше. Непогану спробу зробили господарі: Хобленко в карному майданчику отримав м'яч, але вдало пробити не зумів. Згодом Олексій знову змарнував момент. Шанс гостей припав на останні хвилини основного часу: Після навісу Кисленко виграв верхову боротьбу, але забити не зміг.

Вже в компенсований час Інгулець залишився в меншості – вилучили Мельничука. На останніх секундах гри Пшеничнюк, який вийшов на заміну на 77-й хвилині, приніс перемогу господарям. Юний футболіст ударом через себе атакував ворота суперників.

У турнірній таблиці Чорноморець з 6-ма балами розташовується на 11-му місці, а Інгулець з 3-ма очками – на 14-й сходинці.