"Як каже Ігор – це звір. Довбик має все для топового нападника. У нього є швидкість, удар, атлетичний, може вести боротьбу. Можливо, коли був в СК Дніпрі-1, то він не дуже багато м’ячів забивав головою. Зараз вже підтягнув праву ногу і головою почав більше забивати голів.

Дивився матч Роми з Ювентусом – його повинні вміти правильно використати. Там кваліфіковані тренери, тому вони з цим розберуться. Думаю, вони розуміють, якого гравця купили. Ще йому треба більше зігратися з командою, гравці відчують, як його правильно і більше використовувати.

Коли ми прийшли в СК Дніпро-1, Довбик був після травми з Мідтьюлланна. Пів року до зими виглядав дуже слабо. Дивився на нього і думав, ну така машина, а виглядав на полі непереконливо. Пройшли зимові збори в Туреччині – і він як почав, то його було вже не зупинити.

Тобто після травми йому потрібно було пройти двоє зборів. Там була важка травма – він майже рік не грав. Ігор говорив: "Скільки пропустив, стільки часу треба, щоб ти набрав свою оптимальну форму". За рік він її набрав і його вже було не зупинити", – сказав Беньо в інтерв'ю Tribuna.com.

Нагадаємо, Довбик приєднався до Роми на старті нового сезону. Жирона отримала за форварда 30,5 млн євро. Наразі українець провів за "вовків" три поєдинки в Серії, в яких не відзначився жодною результативною дією.