"Міша швидкий і дуже небезпечний, значить треба створити умови, коли він зможе використати простір і з м'ячем зустрітися обличчям до чужих воріт на швидкості. Це його фішка, а от в захисті він менше працює. Значить треба зробити так, щоб інші футболісти компенсували цей аспект в його грі. Ми ж не просто так використовували Стьопу, Колю Матвієнка і Жору Судакова в захисті.

Мудрик – приблизно як Вінісіус у Реалі. Він також на оборону настільки не відпрацьовує. У нас з Йові завжди така філософія, що сильні якості гравця треба використовувати якнайкраще, а слабких сторін, щоб не було видно. Це означає, що їх мають компенсувати інші гравці. У цьому ж і суть футболу, що це командна гра.

Чи варто Мудрику залишатись у Челсі? Він у такій ситуації, коли не може навіть піти. Там постійна ротація тренерів. Кожен тренер, який приходить, бачить його талант і намагається використати, але коли справа доходить до гри, то стає помітною його слабка сторона – гра без м'яча, гра на оборону, у пресингу. Можливо, вона відразу блокує тренера і на нього вже починають не розраховувати.

Якби там був тренер, який би працював у Челсі хоча б два роки, і він дійсно не розраховував би на Мудрика, тоді краще піти. Кожен тренер дає йому шанс. Просто в нього такий вік, що треба грати.

Міша такий гравець, що йому легше грати, коли є довіра. Він дуже специфічний. До таких гравців треба знайти підхід. Йові це відразу побачив. І зробив все так, щоб він дійсно приніс користь команді. І це спрацювало.

Мудрик – дуже хороша людина. Він, можливо, такий інтроверт, закритий в спілкуванні, не підпускає до себе дуже близько людей. Мені б дуже хотілося, щоб в нього все вийшло, тому що він дійсно талановитий гравець. Просто треба правильно використати його талант", – сказав Беньо в інтерв'ю Tribuna.com.

Нагадаємо, Мудрик став гравцем Челсі взимку 2023 року, покинувши Шахтар за 70 мільйонів євро.