Німецький нападник, який зараз виступає за польський клуб Горнік Забже, минулого року розпочав кар’єру концертного промоутера. Компанія Podolski виступила співорганізатором музичного фестивалю Glucksgefuhle на німецькому автодромі Хоккенхайм. Чотириденний захід, хедлайнерами якого стануть Backstreet Boys, збирає 200 000 шанувальників до завершення в неділю.

Подольські запросив розкішну Івану стати ді-джейкою на фестивалі під своїм сценічним псевдонімом Knolldoll. Про це повідомляє The Sun. Варто зауважити, що колишня "Міс Хорватія" виступатиме, попри те, що минулого місяця зламала ногу.

"Навіть зламана нога не затьмарює мій настрій. Лікарі казали, що мені доведеться три тижні ходити на милицях. Втім, вже через два тижні я змогла ходити без сторонньої допомоги. Я знову можу підняти 40 кілограмів, а фізіотерапевт заявив, що ніколи не бачив такого швидкого одужання.

Я дуже схвильована фестивалем, хоча ще не можу стрибати, танцювати чи робити епіляцію ноги. Але я сподіваюся передати свою енергію шанувальникам. Я готую свій сет вдома, а в студії працюю над власними реміксами.

З нетерпінням чекаю на фестиваль і всіх артистів. Особливо Backstreet Boys – я ще ніколи не бачила їх наживо", – прокоментувала красуня.